Car Audio

Of je nu uren zit te sturen of alleen maar op en neer rijdt naar je werk, niets is zo irritant als krakende speakers, storende radio’s of overslaande CD’s. Als je elke keer dat je in je auto stapt opnieuw geconfronteerd wordt met slechte audioapparatuur dan beleef je weinig plezier aan het auto rijden.

De laatste jaren zien we dat zowel de radio/cd speler als ook de bediening steeds meer geïntegreerd wordt in het dashboard van de auto. Zenders zoeken en volume bijstellen via schakelaars op of aan het stuur en radio’s die volkomen één zijn met de navigatie en de bediening van de telefoon, volledig opgenomen in het dashboard, zijn al lang geen luxe uitzondering meer.

Uiteraard ziet dit er vaak gelikt uit maar omdat men ook in de automobielindustrie op de kostprijs van een auto moet bezuinigen zien we nogal eens dat de componenten die gebruikt worden niet altijd van de beste kwaliteit zijn. Met name de speakers in uw auto zijn vaak van mindere kwaliteit. Het vervangen van de radio is bij een dergelijk geïntegreerde versie lang niet altijd mogelijk maar dat wil niet zeggen dat er geen verbeteringen toegepast kunnen worden. Zo is het door nieuwe technieken mogelijk om hoogwaardige versterkers aan te sluiten (high input versterkers) en kunnen betere speakers het luisterplezier enorm verbeteren.

Het inbouwen van audio apparatuur wordt door In2Sound zorgvuldig geregeld. We kunnen het ons maar al te goed voorstellen dat u niet graag uw nieuwe auto, of uw met zorg gerestaureerde oldtimer, uit handen geeft om bijvoorbeeld nieuwe speakers in te bouwen. Door de jarenlange kennis, opgedaan in de garagebranche, weet men bij In2Sound precies hoe om te gaan met bekleding, interieur, bekabeling en andere onderdelen in de auto zodat installatie perfect uitgevoerd wordt. U kunt er op rekenen dat uw auto in dezelfde staat wordt opgeleverd als voordat uw hem toevertrouwde aan onze medewerkers. Met één verschil: het geluid zal klinken als nooit tevoren.

Bij het inbouwen of aanpassen van uw audiosysteem kunnen we uiteraard ook meteen zorgen voor de inbouw van uw carkit voor de mobiele telefoon en het navigatiesysteem. Ook andere multimedia apparaten zoals schermen in de hoofdsteunen, kunnen door In2Sound geplaatst worden.

Overigens kunt u bij In2Sound ook terecht voor andere toepassingen van mobiele auto. Bent u op zoek naar een prima geluidsinstallatie voor uw boot of camper? Bent u beroepschauffeur en wilt u graag perfect geluid in uw truck? Ook daarvoor kunt u terecht bij In2Sound.

Wist u dat audio upgrades bij Private Leasing vaak als accessoire meegenomen kan worden in het leasebedrag? Informeer bij In2Sound naar de mogelijkheden. Samen met uw leasemaatschappij zorgen wij voor de rest.

Kwaliteit staat voorop

Onze merken