Home Audio

 

dls thuis bioscoopEr gaat natuurlijk niets boven een film kijken in een Dolby Surround Cinema, liefst nog met 3D. Maar ja, we kunnen nu eenmaal niet elke dag naar de bioscoop. Tegenwoordig is het echter zeer goed mogelijk om thuis de bioscoop na te bootsen. Met de home audio systemen van In2Sound tovert u uw huiskamer om in een modern filmhuis. De beleving van de film wordt door het prachtige surround geluid vele malen intenser. Het lijkt alsof u zelf midden in de film zit.

yamaha musiccastOok inbouwsystemen zijn mogelijk net als draadloze oplossingen waarbij het ook tot de opties behoort om andere ruimtes in huis van lekker geluid te voorzien.

Voor terras en tuin heeft In2Sound diverse componenten die geschikt zijn voor plaatsing buiten het huis. We kunnen er ook voor zorgen dat alle audio onderdelen geïntegreerd kunnen worden in bestaande domotica systemen.

Alle home-audio onderdelen worden perfect geïnstalleerd en geplaatst. Uiteraard is er aandacht voor het netjes wegwerken van de bekabeling. Onze medewerkers zullen u een gedegen uitleg geven zodat u optimaal kunt genieten van de apparatuur.

Indien u een verbouwing overweegt denk dan ook vroegtijdig na over hoe u uw audio en videosystemen wilt integreren in uw woonkamer of andere ruimtes in uw woning. Door hier op tijd bij te zijn kunnen kosten bespaard worden en kunnen aanpassingen direct in de verbouwing meegenomen worden.

 

Eventueel is advies en demonstratie aan huis mogelijk. Hierdoor kunt u vooraf al bekijken of alles aan uw wensen voldoet. Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Kwaliteit staat voorop

Onze merken