Projecten, werkplek en bedrijfsoplossingen

Voor werknemers die een hele dag op een zelfde werkplek bezig zijn is het wel zo prettig werken als de muziek in de werkplaats of bedrijfshal goed klinkt. In veel bedrijven klinkt de muziek vaak overstuurd of te hard. Of voor in de hal word je gek van de herrie en achterin is het muisstil. Vaak een gevolg van een combinatie van slechte apparatuur en een slechte afregeling.

In een winkelomgeving heeft de juiste muziek en een goed geluid een positief effect op de klant. Uit wetenschappelijke studies blijkt dat dit zelfs bijdraagt aan een hogere omzet.

In2Sound verzorgt voor elke werkplek de juiste oplossing als het gaat om achtergrondmuziek en omroepsystemen. Daarbij wordt eerst zorgvuldig ingegaan om de wensen van de opdrachtgever. De ruimte wordt in kaart gebracht en er wordt bekeken aan welke uitgangspunten het systeem moet voldoen. Moeten er aparte zones ingericht worden zodat er met verschillende volumes gewerkt kan worden? Is er behoefte aan een omroepsysteem? Diverse vragen passeren de revue bij het samenstellen van de opdracht. Pas als deze inventaris is afgerond volgt er een passende en scherpe offerte.

Bij de uitvoer van de opdracht wordt door de installateurs uiteraard rekening gehouden met alle veiligheidseisen en installatienormen. Er wordt zorgvuldig en keurig gewerkt. Bij grotere projecten wordt samengewerkt met een team van gedegen specialisten.

Na afronding van de installatie volgt uitleg aan de direct betrokkenen zodat er ook fatsoenlijk mee gewerkt kan worden. Uiteraard kan In2Sound ook ingezet worden voor verder onderhoud aan de installatie. Hierover kunnen aanvullende afspraken gemaakt worden.

In2Sound levert audio systemen aan de meest uiteenlopende bedrijven. Voor ons maakt het niet uit of we een installatie maken in een winkel, kantooromgeving, productiehal, werkplaats of veebedrijf. In2Sound maakt het graag voor u.

Kwaliteit staat voorop

Onze merken