Werkwijze advies geluidsinstallatie

Snel advies bij een klein probleem, eenvoudige vraag of u weet direct wat u wilt. Neem direct contact met ons op via het contactformulier, mail telefoon of social media. We helpen u direct, en dit zelfs ’s avonds en in het weekend.

Is het probleem complexer, ligt de vraag wat lastig of wilt u eenvoudig ongedwongen eens kennis maken? Lees dan verder en zie dat wij het anders doen!

Hoe je het ook wendt of keert, zaken worden gedaan door en met mensen. Daarom is het prettig wat achtergrondinformatie van elkaar te weten. Wie ben je, wat doe je en misschien nog wel het belangrijkste waarom doe je dit! Wij delen dit graag met u. Iedereen heeft zo zijn passies en redenen om te doen wat hij doet. Een mooie basis om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Mooi, nu tijd om te kijken en vooral luisteren waarmee we u zouden kunnen helpen. Wat is uw wens, naar welke oplossing zoekt u. We denken graag met u mee en letten goed op, als u zelf al een idee hebt, of hetgeen u in gedachte heeft, ook past in het plaatje om tot een efficiënte oplossing te komen. Soms levert een andere weg een betere oplossing (niet per definitie duurder).

Tijdens dit gesprek zal blijken of we samen op 1 lijn zitten en of er voldoende vertrouwen is om dit voor beide partijen tot een succes te maken. In dit gesprek zal er waarschijnlijk ook over geld gesproken worden, want dat is natuurlijk ook een belangrijk gegeven. Dit doen we in principe door een min-max bedrag te noemen en moet gezien worden als een grove schatting en indicatie of dit in het budget dan wel verwachting zit. Het heeft namelijk geen zin om een hele mooie offerte te maken om er vervolgens achter te komen dat dit royaal boven een budget of verwachting zit. In dat geval gaat er in het voortraject iets helemaal fout en zonde van beider energie en tijd.

Alles nog goed en tevreden? Dan pas gaan we over tot het maken van een exacte offerte waarmee u precies weet wat er gaat gebeuren en wat de kosten zullen zijn. Deze offerte nemen we persoonlijk met u door om te kijken of alles nog in de lijn der verwachting licht en kunnen er nog aanpassingen gedaan worden.

Na het doornemen van de offerte bepaald u uiteindelijk of wij de opdracht uit mogen voeren onder heldere gecommuniceerde voorwaarden zonder kleine lettertjes of verborgen adders.

Als resultaat: U blij, wij blij.

Kwaliteit staat voorop

Onze merken