Yamaha MusicCast voor vaste installaties

yamaha xda qs5400rk installatieYamaha MusicCast Multiroom/streaming versterker met 4 zones, 8 kanalen in 1U rackformaat.
De XDA-QS5400RK

Audio in de luxe woning of het bedrijf 2.0

De Yamaha 'QS' (Quad Streamer) is speciaal ontwikkeld voor de integratie van een audiosysteem in het hele huis, en biedt audiostreaming voor vier zones en hifi-audioversterking voor acht kanalen. Al deze mogelijkheden zijn ingebouwd in een superslanke behuizing met een hoogte van 1U, geschikt voor plaatsing in een rack. De eenvoudig uitbreidbare en uiterst flexibele QS werkt samen met het MusicCast-multiroomsysteem en kan daardoor worden gekoppeld aan AV-receivers, soundbars en hifi-installaties in de meest uiteenlopende configuraties.

De QS is speciaal ontworpen voor custom installaties. De ideale geintergreerde oplossing om op 1 centrale plek het hele huis te voorzien van een buitengewoon geluid.

Lees meer

Audio(techniek) in kerkgebouwen

Toegegeven, ik ben niet de meest actieve kerkbezoeker en als ik er kom is het steeds vaker om iemand te eren die helaas niet meer onder ons is.

Dit maakt in ieder geval dat ik in verschillende kerkgebouwen kom, ieder met hun eigen unieke en mooie eigenschappen. Prachtige gebouwen en van binnen alles even stijlvol aangekleed en ingericht. Eenmaal plaats genomen op de bank is het voor mij en iedere andere toehoorder in het gebouw de taak aandachtig te luisteren voor wat er komen gaat. En nu net daar gaat het

Lees meer

We winkelen met ons gevoel

artsound winkel 3Retail inzicht

Je zou denken dat de inhoud van de portemonnee bepaalt wat men koopt. Natuurlijk klopt dit tot op zekere hoogte ook. Maar wat je misschien niet weet is dat voelen en horen een behoorlijke rol speelt als het op aankopen uit komt. Lees verder om hier meer van te leren.

Lees meer

Muziek in het restaurant

restaurant interieurVan beginner naar pro in ruim 5 minuten

Als je eenmaal door hebt op welke muziek en wanneer af te spelen, zal je zien wat een ongelooflijke invloed het kan hebben op de manier hoe de klant het bezoek aan jouw restaurant ervaart.
Dit kan ook het verschil maken hoe het personeel in de juiste mood komt en dit weerspiegeld op de klant.
Verbetering van het geluid en de muziekkeuze is de snelste en eenvoudigste manier om de sfeer en ambiance in het restaurant te verbeteren.

Maar…. Om dat te bereiken zijn er wel een aantal zaken om over na te denken.
Het navolgende hands-on stuk is zo eenvoudig mogelijk opgezet, zodat het voor iedereen te begrijpen is.

Lees meer

De wetenschap achter winkelmuziek

winkel openenGeef je winkel een stem en vergroot je omzet

Je hebt besloten om een nieuwe zaak op te zetten. Aan bijna alles is gedacht. Een perfecte locatie, het meest belangrijke natuurlijk. De financiën bij elkaar om te kunnen starten. Optisch is alles voor elkaar (Een aantrekkelijke entree, prachtig uitgelichte winkelinrichting een indrukwekkend logo, enz). De webshop, Facebook en Instagram zijn up to date en helemaal klaar.

Verder zijn het marketingplan en promoties uitgewerkt, de leveranciers bekend en enthousiast personeel staat te popelen om jou te helpen de doelen te bereiken.

Muziek bekend?

Het blijkt dat de muziek die gespeeld wordt in de winkel, veel belangrijker is dan aanvankelijk werd gedacht. De juiste muziek in de winkel is net zo belangrijk als alle andere zaken om het bedrijf te runnen.

Lees meer

Kwaliteit staat voorop

Onze merken