AudioQuest NightHawk koptelefoon

NighthawkVanaf heden is de NightHawk hoofdtelefoon te beluisteren bij In2Sound. Deze zeer bijzondere hooftelefoon is geen doorontwikkeld product van een ander merk, maar volledig vanaf de grond opnieuw ontworpen. Hierdoor zijn er enkele bijzondere en unieke features te vinden. We noemen er een paar.

50mm drivers (speakers)

Waar de meeste High-End hoofdtelefoons gebruik maken van 40mm drivers, heeft de NightHawk er 50mm drivers in zitten. Dit in combinatie met een uniek diafragma materiaal. Waar meestal Mylar wordt gebruikt, heeft de NightHawk BioCellulose mer een rubber rand gebruikt. Dit zorgt voor een ongeëvenaard detail in het geluid met een fenomenale helderheid.

driver AudioQuest NightHawk koptelefoon

Semi-Open houten oorschelpen

Het open achterzijde design zorgt voor een verruimd 3-dimensionaal geluidsbeeld terwijl de houtlook er niet alleen is voor het uiterlijk. Het hout heeft veel betere accoustische eigenschappen ten opzichte van plastic of metalen oorschelpen, welke normaal gesproken worden gebruikt.

 oorschelpen AudioQuest NightHawk

Gepententeerde ophanging

Belangrijk bij een hoofdtelefoon is natuurlijk ook het draagcomfort. De Nighthawk heeft de oorschelpen in rubber hangen wat zorgt voor een perfecte omsluiting van het oor tijdens het dragen van de koptelefoon. Dit is normaal alleen te zien bij dure modellen microfoons. De ophanging in flexibele rubbers zordt er ook voor dat er geen ongewenste geluiden en trillingen van buitenaf naar de oorschelpen komen.

Ophanging AudioQuest NightHawk koptelfoon

Er is nog zoveel meer te melden over deze unieke koptelefoon. Lees werkelijk alle ins en outs op de website van AudioQuest bij de ontwikkeling en productie van de NightHawk. (Engels) 

AudioQuest Nighthawk in koffer

Heeft u nog vragen of opmerkingen over dit artikel of de AudioQuest NightHawk, reageer dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Direct bestellen? Dat kan <Hier>

Kwaliteit staat voorop

Onze merken