Bluetooth inbouw speakers

Illustratie Bluetooth inbouwspeakerElke kamer zijn muziek met Bluetooth inbouwspeakers. Het kan met een actieve luidspreker set. Een ingebouwde versterker waarop je via de AUX-ingang elke bron kwijt kan. Heb je het liever draadloos? Geen probleem, de Bluetooth-verbinding maak je in een wip. Het design van de luidspreker is strak en tijdloos. Met een frame van amper 1 mm en ultravlakke grille breekt hij alle records.

Artsound komt met inbouwspeakers op de markt die voorzien zijn van Bluetooth en een analoge ingang. 

Bluetooth speakers zijn heden ten dagen niet meer weg te denken. Je komt ze overal tegen. Op het strand, thuis op het terras, lekker mee in de douche en ook als multiroom systeem is de draadloze speaker te vinden.

Zou het niet geweldig zijn om inbouwspeakers te kunnen gebruiken zonder draden door het hele huis te moeten trekken. Omdat meestal zulke ideeën na een ver- of aanbouw komen is vaak niet eens meer mogelijk om nog draden naar de stereo installatie te trekken. Nu is er de mogelijkheid om inbouwspeakers te monteren zonder draden naar de versterker te moeten leggen. Een stopcontact is voldoende. Dit is in vrijwel alle niet betonnen plafonds redelijke eenvoudig te realiseren.

Perfecte inbouwplaatsen

Wat zijn nu geschikte plaatsen voor een draadloze inbouwluidspreker?

  • Veranda
  • Badkamer of douche
  • Werkkamer
  • Slaapkamer
  • Keuken
  • Garage
  • Als extra speaker boven een digitaal reclamescherm
  • enz...

Wat zijn de beschikbare modellen?

Artsound heeft op dit moment 4 modellen in het assortiment.

FL101BT

Elke kamer zijn muziek. Het kan met deze actieve luidspreker set. De FL101BT verbergt een ingebouwde versterker waarop je via de AUX-ingang elke bron kwijt kan. Heb je het liever draadloos? Geen probleem, de Bluetooth-verbinding maak je in een wip. Het design van de luidspreker is strak en tijdloos. Met een frame van amper 1 mm en ultravlakke grille breekt hij alle records.

Een vierkante inbouwluidsprekerset met driver van 10cm.Buitenafmeting 17 x 17cm. Vermogen  2x 45Watt

Draadloze Bluetooth inbouwspeaker

FL501BT

Een ronde speaker met een buitendiameter van 20cm met een driver van 13cm. Het maximale vermogen is 2x 24Watt

Bluetooth inbouwspeaker Artsound FL501BT

 

HPRO650BT

Een ronde waterafstotende set speakers met een superieure geluidskwaliteit. Hij is dus geschikt voor buiten of in de badkamer.

Buitendiameter 23cm, driver 16cm en 20mm tweeter 2-weg systeem. Vermogen 2x 45Watt

HPRO650BT 0

HPRE650BT

HPROP650BT vertaalt het ultieme comfort in een geniaal design. Dankzij ingenieuze ingrepen gaat deze frameloze speaker met ultra strakke grille moeiteloos op in je keuken, woonkamer, terras of badkamer. Je gebruikt hem zowel binnen als buiten. Bovendien zorgt de aluminiumwoofer voor een uiterst gedetailleerde klank die bijzonder ver draagt. De ingebouwde klasse D-versterker met Bluetooth aan boord zorgt voor eindeloos luisterplezier.

Een werkelijk geweldig klinkende draadloze inbouwluidspreker in een rechthoekig model. Een 2-weg systeem met drivers die waterafstotend zijn. Hierdoor is deze top speakerset ook geschikt voor buiten of in de douche.

De buitenafmetingen zijn 28 x 19cm. Ook hier het maximale vermogen 2x 45Watt

Waterbestendige Bluetooth inbouw speaker rechthoek

Artsound over de Bluetooth inbouwspeaker

"Inbouwluidsprekers zullen nooit meer dezelfde zijn. Met hun ingebouwde klasse D versterker tover je elke ruimte om tot een muzikale oase. Je kan er elke bron op kwijt, ook draadloos. Dankzij de bluetooth® functie stream je elke playlist of radiostation. De gepatenteerde drivers zorgen voor een ongekende geluidskwaliteit. Puur en onversneden luistergenot."

 

Ik heb toch nog een vraag....

 

Die wil ik ook!

Bekijk en vergelijk alle modellen hier!

 Kwaliteit staat voorop

Onze merken