Padbay, de perfecte houder voor de iPad Mini.

Padbay foto1

 

De Padbay is de link voor een perfecte integratie tussen uw iPad Mini en auto. De Padbay vormt een combinatie tussen een nauwkeurig afgewerkte houder voor een iPad Mini en een (gratis) App die u kunt downloaden vanuit app store. Hiermee kunt u door middel van een Bluetooth verbinding met een 1- of 2-Din autoradio uw muziek en video, streamen, navigeren, mail lezen en nog veel meer!

De Padbay is zo ontworpen dat de optische lijnen en het design van het voertuig bewaard blijven. Als de iPad Mini niet in de houder is geplaatst, kunt u de radio zonder beperkingen gebruiken. De App die bij de Padbay hoort, vergemakkelijkt de basisbediening door een balk te plaatsen met snelkoppelingen naar de diverse functies.

Via DEZE link kunt u een video bekijken over de basis functies van de Padbay.

 

De Padbay is op dit moment alleen leverbaar voor diverse modellen van Volkswagen, Seat en Audi. De Padbay is verkrijgbaar in 4 varianten te weten:

 
 
Heeft u interesse in de Padbay of wilt u meer informatie, neem gerust contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-14653208. Wij als officieel dealer helpen u graag verder.
 

 

Kwaliteit staat voorop

Onze merken